Expertise

Maak kennis met AdminNext

Vanuit onze werkachtergrond weten wij dat de administratie bij praktijken en andere zorginstellingen niet altijd vlekkeloos verloopt. Veel organisaties werken met verouderde processen, of met ontoereikende software die uw zorgprocessen niet ondersteunt..

Wij vinden dat de administratie bij zorgorganisaties beter, efficiënter en doeltreffender kan. Daarom hebben we AdminNext opgericht en de software en dashboards ontwikkeld die wél goed werken. Zo bespaart u tijd, geld en moeite en kunt u zich weer volledig richten op uw belangrijkste taak: goede zorg leveren.

Declaratieverkeer

Zeker weten dat alle declaraties tijdig en zorgvuldig worden afgehandeld en verwerkt? AdminNext zorgt ervoor dat uw complete declaratieverkeer snel en accuraat verloopt. Onze prioriteit is het realiseren van een zo efficiënt mogelijk declaratieverkeer voor uw organisatie.

Management dashboard

De zekerheid dat de administratie van uw praktijk of zorgorganisatie perfect verloopt, is al een hele geruststelling. Van grote meerwaarde is het inzicht dat AdminNext biedt door onze managementdashboards. Hiermee heeft u realtime inzicht in uw gegevens en ziet u direct hoe u ervoor staat.

Financiƫle administratie

AdminNext maakt uw financiële administratie efficiënt, direct en digitaal. Verwerking van inkomende facturen, betalingsverkeer en de financiële afhandeling van geleverde zorg: alles is geregeld.

Personeels- en salarisadministratie

Met AdminNext verloopt uw personeels- en salarisadministratie snel, veilig en digitaal. Wij maken hiervoor gebruik van NMBRS (Numbers), een robuuste en complete oplossing voor personeels- en salarisadministratie.

Analyse en Benchmarking

Met onze dashboards heeft u inzicht in alle relevante data. U kunt realtime inzien hoe uw praktijk of zorgorganisatie ervoor staat op verschillende vlakken. Maar inzicht in data alleen is niet genoeg. Wij zorgen ervoor dat u ook echt iets kunt doen met al uw data.

Jaarrekening

AdminNext stelt uw jaarrekening samen en bespreekt deze met u. Door onze manier van werken leidt dit niet tot extra kosten voor u als klant. Lees hier hoe wij dit mogelijk maken.

MorgenInternet